top of page

Szálláshely
csapatépítő rendezvényeknek

Vidd el a csapatodat egy felejthetetlen kalandra az AlmásGlamp-be, ahol a természet nyugalma és a modern kényelem találkozik! Ideális helyszín céges csapatépítéshez, ahol a festői zebegényi környezet inspirálja a közös munkát és az együtt töltött időt. Kis- és nagyházaink tökéletes kényelmet biztosítanak, míg a szabadtéri programok, a közös tábortüzek és a kalandos csapatépítő feladatok összekovácsolják a munkatársakat. Az AlmásGlamp-ben minden adott egy sikeres és emlékezetes csapatépítő programhoz, amely után a kollégák feltöltődve, új élményekkel gazdagodva térnek vissza a hétköznapokba.

barati_edited.jpg

Mi vár rátok az AlmásGlamp-ben? 

Szabadtéri bográcsállvány

Mert ugye a szabadtéri közös sütés-főzésnek nincs párja? 

pillow.png

Kényelmes, tágas szállás

A komfort alapvető szükséglet: tágas, kényelmes helyiségeinkben a pihenés garantált.

board-game.png

Társasjátékok

Rossz az idő? Társasjátékainkkal a hangulatotok biztosan derűs lesz! 

swimming-pool.png

Wellness sarok 

Dézsánk és szaunánk az AlmásGlamp vendégeinek rendelkezésére áll, feltöltődésre fel! 

zene.png

Rendezvények a közelben

A Dunakanyar rengeteg rendezvénynek ad helyszínt, tartózkodásotok előtt tájékozódjatok a lehetőségekről. 

hiking.png

Túraútvonalak sokasága

A börzsönyi túraútvonalak híresek szépségükről, sokszínűségükről - így tökéletes a kisebb, nagyobb lábaknak is.


Csapatépítő helyszín 12-16 fő számára: legyen tiétek az egész birtok, kis- és nagyházaink kényelmes és modern helyszín lehet a következő céges elvonulásotoknak! 

Nagyházaink (Starking, RedChief) 4-5 fő elszállásolására alkalmasak, klímával, fürdőszobában padlófűtéssel és prémium fugamentes mikrocement burkolattal. Kisházaink 2-3 fő (Jonatán, Idared) számára is szuper választásnak bizonyulnak. 

Helyiségek nagyházainkban: Nappali- konyha- étkező, hálószoba, fürdőszoba. A hálószobában 160 cm francia ágy található, a galérián szintén egy nagyobb matrac fogad Titeket. A nappaliban kihúzható kanapé biztosítja a pihenést. Kisházaink alvó- és étkezőtere egylégterű, 2-3 fő elszállására alkalmasak.  

Fedett kültéri pad, ahol térelválasztó biztosítja a privát szférátokat. A házak előtt pihenőszékek (2-2 db) találhatók és egy pofás kis kerti sütögető a mennyei ebéd, vacsora elkészítéséhez. Ezek kis- és nagyházink előtt egyaránt megtalálhatók. 

Minden ház vendége használhatja a wellness sarkot: a fatüzelésű dézsát és a finn szaunát. Egy kötéllel jelezhetitek a többi vendég számára, hogy a wellness sarok épp használatban van. Csapatostul felejthetetlen élménynek ígérkezik, ugye? 

+1 AlmásGlamp Flash

Az AlmásGlamp földön található és fellógatott hangulatvilágításai tökéletesen megalapozzák az éjszakába nyúló élményeket. A földön lévő világítások úgy pislákolnak, mintha igazi fáklyák volnának, a fényfüzérek pedig diszkrét fényükkel egészítik ki a Hold sugarait. 

Ez vár a szálláshelyen:

  • Ingyenes parkolás a szálláshelyen

  • Kilátás a hegyre

  • Dézsafürdő (fa és elektromos fűtésű), melyet a 4 erdei házunk vendégei közösen használhatnak, de lehetőséget biztosítottunk arra, hogy jelezni lehessen mások számára a privát használatot. (A dézsa és szauna felfűtése általában 3-4 órát vesz igénybe, az ehhez szükséges tűzifát biztosítjuk.)

  • Szauna (fa tüzelésű), melyet a 4 erdei házunk vendégei közösen használhatnak, de lehetőséget biztosítottunk arra, hogy jelezni lehessen mások számára a privát használatot. (A dézsa és szauna felfűtése általában 3-4 órát vesz igénybe, az ehhez szükséges tűzifát biztosítjuk.)

Szabadtéri bográcsállvány

toilet-paper.png

WC papír

microwave.png

Mikrohullámú sütő

board-game.png

Könyvek és játékok

air-conditioning.png

Hűtő/fűtő klíma

dishwasher.png

Mosogatógép

induction-stove (1).png

Indukciós tűzhely

pillow.png

Ágynemű

coffee-maker.png

Kávéfőző

spatula.png

Konyhai alapfelszerelések

hairdryer.png

Hajszárító

refrigerator.png

Hűtő

restaurant.png

Étkészlet és evőeszközök

Egyéb:

Érkezés: 15:00-tól (rugalmas)
Távozás: 10:00-ig (rugalmas)
Kisállat hozható: Igen
Dohányzás megengedett: Nem
Bulik rendezhetők: Nem
Lakóautó parkolási lehetőség: Igen

FONTOS: Az erdőben nincsen vezetékes víz, így mi is fúrt kútból nyerjük a vizet, amely általános használatra (WC öblítés, kézmosás, zuhanyzás) alkalmas, azonban emberi fogyasztásra nem ajánljuk! Minden vendégünknek az ott tartózkodásra biztosítunk palackos vagy ballonos ivóvizet természetesen.

RedChief -nagyház
 

Starking - nagyház
 

Jonatán - kisház
 

Idared - kisház